Allemaal uit hetzelfde hout gesneden

Potlood en meter werden doorgegeven van vader op zonen. Een eenmanszaak breidt uit tot de BV die schrijnwerkerij Van Wolputte nu is. Algemene schrijnwerkerij was dertig jaar geleden dé kunst van vader Rudi. Anno 2019 worden alle soorten houtbewerkingen uitgevoerd door Rudi, zijn twee zonen Geert en Wim en schrijnwerkercollega’s.

Met een innovatieve filosofie timmert schrijnwerkerij Van Wolputte allerhande meubelstukken in elkaar en verlijmd deze met totaalprojecten en volledige interieurs. In het atelier te Herentals worden ideeën en interieurs creatief en op maat uitgewerkt.

"Sinds 1986 kiezen wij steevast
voor kwaliteit in plaats van kwantiteit."

Rudi Van Wolputte

Vakman pur sang

In 1986 startte Rudi met een eigen eenmanszaak in algemene schrijnwerkerij. Kwaliteitsvolle afwerking van keukens, deuren, trappen, … uitgevoerd door een vakman pur sang. De passie voor schrijnwerkerij en de jarenlange ervaring van Rudi in de houtbewerkingssector, zijn nog steeds het kloppend hart van het bedrijf.

Geert Van Wolputte

Rasecht werkpaard

Geert beoefent al meer dan 10 jaar het beroep van schrijnwerker. Geen enkel project is te groot of te complex. Voor Geert is een binnen- en buitenshuis interieur pas af als de laatste deur vastgeschroefd is en de waterpas een kaarsrechte kast meet. 

Wim Van Wolputte

Creatieve duizendpoot

Als jongste schrijnwerker in rij is Wim de schakel die de kwaliteitscirkel van schrijnwerkerij Van Wolputte perfect mee sluit. Details, daar gaat het om bij schrijnwerkerij Van Wolputte. Wim realiseert projecten en meubelstukken vanuit de idee zich te onderscheiden van anderen.